!Grounded vol. 7

napsal františek @ 21.09.2010 11:34:29.

pátek 24.9.2010 v 21:00 / S-Centrum

Prázdniny definitivně skončily (některým ještě chvíli potrvají) a je načase se vrátit do školních lavic. Řádně jsme se s nima rozloučili na !G6 a musíme uznat, že tahle párty byla prostě neuvěřitelná! Svým způsobem i přelomová a to z několika důvodů: našli jsme konečně pořádný prostor pro pořádání !G; dosáhli jsme zatím největší návštěvnosti (ani se není čemu divit, doposud jsme hráli v samých mini-klubech :) ) a to cca. 250 lid...í; vybrané peníze nás utvrdily v tom, že touhle párty dokážeme zaplatit i zahraniční DJs (na které se určitě můžete do budoucna těšit). Atmosféra na !G6 byla prostě skvělá a i Babe LN si to pochvalovala .) Jelikož poslední pátek v měsíci klepe pomalu na dveře, je potřeba se dát do práce a začít pracovat na !G7 :) Takže koho Vám to teda připravujeme na září...

U českých DJs, a dokonce i u DJs reprezentujících něžné pohlaví, ještě chvíli zůstanem ;) Snad každý, kdo se aspoň trochu zajímá o dnb scénu, zaslechl jméno IM CYBER. Tato pražská slečna totiž patří mezi českou DJskou špičku a je dokonce považována za královnu českého drum and bassu. Za více než desetiletou kariéru si stihla vybudovat jméno, které nesmí chybět na žádné velké párty u nás v ČR. Stala se rezidentkou v klubu Roxy, je součástí Take control crew (pořádají asi největší dnb party v ČR) a samozřejmě nechyběla na žádném Let it rollu. Zahrála si vedle světových špiček a je asi nejžádanější DJkou u nás. Po 8 letech!!!! (25/2/2002, Black Shadows) Vám ji představíme 24.9.2010 v S-Centru.

IM CYBER
------------
IM Cyber je v médiích často prezentována jako nejlepší česká drum & bassová DJka a mnozí ji pasují do pozice královny tohoto stylu. Jí samotné však sedí spíš přirovnání "deep, dark and dirty", jak její selekci popsal DJ Akira. To proto, že se skládá převážně z deepových atmosfér, ale i tvrdších rytmů od oblíbenců Break, D-Bridge, Survival, Icicle, Spectrasoul, Commix nebo Teebee & Calyx, ke kterým v posledních letech na své hudební cestě vzhlíží.

S elektronickou hudbou začala IM Cyber koketovat nejdřív jako saxofonistka skupiny Skyline, před jedenácti lety ji však učarovaly gramofony a krátce nato už se stala důležitou průkopnicí drum & bassu v Čechách i na Slovensku. V roce 2002 se zúčastnila Red Bull Music Academy v Sao Paolu a ve stejném obodobí také spolupracovala s DJem 2K na úspěšném divadelním představení Discopigs. Láska k nejen elektornické hudbě přiměla známou DJku ke kolaboraci s několika vokalisty a muzikanty – za zmínku stojí především ta s Markem Minárikem, baskytaristou Kollerbandu, ex-Lucie apod.; v současné době její sety příležitostně doprovází MC OneTwo ze skupiny Navigators.

IM Cyber dlouhou dobu brázdila česko-slovenské i zahraniční kluby coby členka Shadowbox crew, před šesti lety se stala rezidentkou noci Bush v klubu Roxy a v současné době už třetím rokem opečovává za asistence DJů Sukiho a Bifiduse Aktifa vlastní „miminko“, oblíbený večírek Take Control.
(zdroj: www.motionbooking.cz)

sety:
http://mp3.sety.cz/im-cyber-demo-mp3.html
http://mp3.sety.cz/im-cyber-live-at-beat-direction-b-day-sobeslav-paluba-20-06-2009-mp3.html
http://mp3.sety.cz/im-cyber-apokalypsa-electronic-carnival-mp3.html

videa:
http://www.youtube.com/watch?v=EBx8FLFMK78 (Frisbee, Ocko)
http://www.youtube.com/watch?v=aDKi1wNfiwY&feature=related (Frisbee, Ocko)
---------------------------------------------------------------------------------------------

Vstup: 60,-

Moc se těšíme na konec září a za pomoc s propagací předem děkujem (velká návštěvnost na !G6 je hlavně Vaší zásluhou - zasílaní pozvánek fakt zabírá :) )

Další info a plakát doplníme velmi brzy

Zatím,
><< crew


Komentáře

Přidat komentář

Jméno:



Opište první tři znaky výše uvedeného textu:

Přihlášení



Nadcházející akce

Nuda ve městě

Poslední komenáře