Tři otázky pro Michala T. Tomáška

napsal františek @ 24.06.2010 21:14:06.

MTT, jak se Vám hrálo na Sonisphere festu a jaký byly ohlasy na Váš set?

Čus kámo, pokud můžu mluvit i za kluky, tak myslím, že se hrálo dobře. Dostali jsme podle nás luxusních 45 min. hraní, ketrý jsme ani ve snu nečekali a stage crew takovýho kalibru, že jsem si na pódiu jenom zapojil pádlo. Na tohle bych si asi zvyknul hodně rychle ha, ha..
Ohlasy doufám pozitivní. Ti, co s námi byli na Plingg stage, se - myslím - dobře bavili a pařili. Na iDnes to komentovali taky kladně, tak doufáme, že jsme DC scéně ostudu neudělali, ale soustředit se bylo pro nás jako fanoušky BIG FOUR fakt těžký. Když jsme hráli, tak jsme z Apollo stage slyšeli Anthrax, jak pálí jednu pecku za druhou, byl to nátěr jako prase a že jsme toho mohli být součástí, bylo prostě něco absolutně mimořádnýho, všechny idoly pohromadě, neskutečný.

Potkal jsi se osobně s nějakou hvězdou?

Musím se nekriticky přiznat, že pro mě byly hvězdy i bedňáci Metallicy a jejich stage manager, ale bohužel žádnou rock star jsme osobně nepotkali, pouze z uctivé vzdálenosti ha, ha.

Jaký máš další mety? Resp. co bys chtěl s Destroyself ještě dokázat.

Hrát v jeden den s BIG FOUR, tj. s Metallicou, Slayer, Megadeth a Anthrax, to je pro kluky ze "Staráku", myslím, x-krát víc, než kam mohli v nejdivočejších představách dojít ha, ha
A nějaká další meta? No, kámo, co takhle vydržet hrát 20 let, už nám vlastně tak moc neschází ha, ha a snad teď nejbližší plán je dokončit volnou trilogii našich desek Neosymbolic (2008), Terrores Magicos (2009) a poslední část Optimistic Horror, kterou, doufáme, natočíme v létě.



Komentáře

Dobrá fotka. Muziku snad netřeba komentovat..... :-)

Luděk (neregistrovaný) - 25.06.2010 19:32:45.

Přidat komentář

Jméno:



Opište první tři znaky výše uvedeného textu:

Přihlášení



Nadcházející akce

Nuda ve městě

Poslední komenáře