Tři otázky pro Jakuba Bureše

napsal františek @ 09.12.2009 12:38:09.

19.11.2009 v Husově sboru naposledy zahráli tví Bafové. Budeš dál pokračovat s aktivní muzikou? Pokud ano, můžeš prozradit více?

Abych to uvedl na pravou míru, v Husově sboru jsme nehráli s Bafem naposledy v historii, ale jen teď na delší dobu. Určitě ještě hrát budem, jen na to teď není čas a energie. Jinak pokračovat s aktivní muzikou chci, chystám s Peťou Mocem nový projekt a vypadá to zatím dost slibně, uvidíme co z toho vyleze. Někdy kolem Vánoc chceme nahrávat nějaký dema a účast přislíbili třeba Kalda a MTT z Destroyself, takže se moc těšíme.

Již rok děláš dramaturga pro Garage. Jak to období hodnotíš? Jaké máš ohlasy?

Já to období hodnotim kladně, páč jsme měli spoustu super koncertů a účast byla poměrně dobrá. Mrzí mě, že spousta lidí teď nemá Kubu Bureše rádo, protože pracuje v Garagi a může dělat spoustu koncertů a neplatí je ze svojí kapsy. Ale tak to chodí a já nemůžu za to, že sem měl to štěstí a nabídli to zrovna mě :)

Jaké interprety bys chtěl v budoucnu do Garage dostat? Tedy na co se můžeme těšit?

Chtěl bych toho do Garage dostat hrozně moc. Sem rád že na leden se povedl Vladimir 518 a Hugo Toxxx, to bude velká pecka a pak znovu přijedou Sunshine, což je taky fajn. Chtěl bych nějaký zahraniční kapely, uvidíme, jestli se něco povede. Jinak bych rád větší český kapely a taky bych chtěl někdy v budoucnu udělat festival písničkářů, tak uvidíme.



Komentáře

1 - Rád bych hrál dál, ale uvědomil jsem si, že ten stařec na oslavě výročí gymnázia měl pravdu.(pozn. lidé si raději budou povídat o fekáliích než aby poslouchali BAF). Proto toho raději zanechám.

2 - Lidi do Garage chodí proto, že nikam jinam se v Děčíně prostě jít nedá. Proto tak veliká účast na mnoha koncertech, což mě těší. 150 až 200 Kč pro študáky neni mnoho a když, tak to jsou u mě socky. Já tam mám jako "Drama-turg" vstup gratis, často i mí přátelé. /Jestli chceš mít vstup gratis, tak Tě prosím, měj mě rád i ať mám víc kamarádů/
Slovo štěstí jsem použil omylem. Jsem cílevědomý řiťolezec a tak jsem si díky známosti s ředitelem divadla urval korýtko, které něco sype.
Lidé mě nemají rádi kvůli Garagi jak jsem zalhal v mé odpovědi, je to prý díky mé roli prince. Prý tak tlustého prince s tak ohyzdnou patkou nikdy neviděli. To mě mrzí, myslel jsem, že jsem sexy. Do příštího vystoupení podstoupím liposukci a nechám se ostříhat, abych nevypadal jako "vyhulená tlustá mánička".

3 - Je mi jedno kolik jaká hvězda stojí, lidi to zaplatí ať to sotjí co to stojí. A když ne, tak co.. Netáhnu to z vlastní kapsy, po mě ať potopa.. Jestli Garage bude ztrátová, včas zmizím.

Závěrem bych chtěl dodat, že jsem slyšel ohlasy, že jsem homosexuál. To není pravda, má přítelkyně Vám potvrdí, že jsem bisexuál. Nevidím na tom nic špatnýho, je to moderní a roli prince to sluší. (pozn. zadeček jako zadeček)

P.S.jestli se se mnou chce někdo seznámit (což pochybuji) ať mě kontaktuje na e-m@ilu: tvujzadekmoje@garage.cz

A teď bez barvení oušek :) (neregistrovaný) - 11.12.2009 11:01:20.

A co je špatnýho na tom že je tlustej a bisexuál? :D

rofl (neregistrovaný) - 11.12.2009 18:24:01.

Je mi líto, že možnost "komentovat" někdo využil k léčení vlastních mindráků. Neříkám, že všichni musíme mít rádi Kubu Bureše, ale tento dlouhý příspěvek mi nepřijde ani dobrý, ani trefný, a co víc, ani trochu inteligentní.
Přijde mi pouze k smíchu ve špatném slova smylu.
P.S. Doufám, že se do mě autor příspěvku teď také pěkně opře. Třeba se nakonec dozvím i něco o své sexuální orientaci, či fyzické přitažlivosti.

Lenka (neregistrovaný) - 12.12.2009 15:35:26.

Nojo, typickej anonym, co ze svýho zaprděnýho kutlouchu rozesílá posměšný a závistivý komentáře. Jo tim si fakt přispěl k rozvoji místní pokleslé kultury, kterou podle tebe zosobňuje Kuba Bureš a klub Garage...

Pleši (neregistrovaný) - 16.12.2009 18:53:05.

Přidat komentář

Jméno:



Opište první tři znaky výše uvedeného textu:

Přihlášení



Nadcházející akce

Nuda ve městě

Poslední komenáře