Tři otázky pro Jakuba Bureše

napsal františek @ 09.12.2009 12:38:09.

19.11.2009 v Husově sboru naposledy zahráli tví Bafové. Budeš dál pokračovat s aktivní muzikou? Pokud ano, můžeš prozradit více?

Abych to uvedl na pravou míru, v Husově sboru jsme nehráli s Bafem naposledy v historii, ale jen teď na delší dobu. Určitě ještě hrát budem, jen na to teď není čas a energie. Jinak pokračovat s aktivní muzikou chci, chystám s Peťou Mocem nový projekt a vypadá to zatím dost slibně, uvidíme co z toho vyleze. Někdy kolem Vánoc chceme nahrávat nějaký dema a účast přislíbili třeba Kalda a MTT z Destroyself, takže se moc těšíme.

Již rok děláš dramaturga pro Garage. Jak to období hodnotíš? Jaké máš ohlasy?

Já to období hodnotim kladně, páč jsme měli spoustu super koncertů a účast byla poměrně dobrá. Mrzí mě, že spousta lidí teď nemá Kubu Bureše rádo, protože pracuje v Garagi a může dělat spoustu koncertů a neplatí je ze svojí kapsy. Ale tak to chodí a já nemůžu za to, že sem měl to štěstí a nabídli to zrovna mě :)

Jaké interprety bys chtěl v budoucnu do Garage dostat? Tedy na co se můžeme těšit?

Chtěl bych toho do Garage dostat hrozně moc. Sem rád že na leden se povedl Vladimir 518 a Hugo Toxxx, to bude velká pecka a pak znovu přijedou Sunshine, což je taky fajn. Chtěl bych nějaký zahraniční kapely, uvidíme, jestli se něco povede. Jinak bych rád větší český kapely a taky bych chtěl někdy v budoucnu udělat festival písničkářů, tak uvidíme.