Anketa: Proč myslíš, že žádnou děčínskou kapelu nehrajou celorepubliková plošná rádia?

napsal františek @ 06.08.2009 12:31:12.

Dušan Homola (Oxide)
On ještě někdo poslouchá celoplošná rádia? Chyba nebude na straně dečínských kapel, ale na straně rádií – je to krutý byznys a člověk, který se zajimá o hudbu, podle mého rádia ani nemá důvod poslouchat. Radia hrají hudbu, která tvoří pouze kulisu. Je to tak prostě nastavený a nemá cenu nad tím ohrnovat nos – stačí celoplošná rádia ignorovat.
Karel Suchánek
Myslím, že je třeba mít známosti, aby tě hráli. Vydat desku u velký firmy. A hlavně mít prachy.
Pavel Techl
Já bych snad ani nechtěl, aby mojí muziku hrála tuzemská komerční rádia. Občas jsem nucený poslouchat celoplošná rádia (třeba v práci) a takhle si jako muzikant představuji peklo. Je to z valné většiny nevkus diktovaný široké veřejnosti. Tím nechci tvrdit, že se tam hraje jenom špatná hudba. Zatím asi žádná děčínská kapela neměla to štěstí na kontakty, případně sponzora, který zainvestuje do profesionálního studia, propagace atd. Dnes se dá za pomoci peněz udělat hvězda téměř z každého. Umění a touha něco opravdového sdělit byla odsunuta hodně do pozadí.


Komentáře

Je to celkem jednoduchý.Naše rádia hrajou všichni všechno a dohromady nic.Potrestejte se a zkuste si to někdy poslechnout,pokud nejste fanoušci popu a středního proudu 70a80let dostanete takovou dávku balastu a hudebního nic že pokud to ve zdraví přežijete GRATULUJI!!!A to nemusí být jen celoplošné rádio stačí mi moje zkušenost z roku92kdy jsme s Fuck off natočili svojí první studiovou nahrávku a tak nás s tím z radia Děčín hnali že na to do smrti nezapomenu s pozdravem ,,z naivity vyléčený TOM"

homola tomas - 06.08.2009 13:20:40.

Podle mě by minimálně 70% DC kapel ani o hraní v rádiích nestálo...

BEG - 07.08.2009 07:28:12.

Tak mě včéra napadlo, že vlastně Sámera Issu hrajou rádia ... kapelu nemá, ale kdyby chtěl, tak ji má ... že ...

františek - 10.08.2009 09:01:59.

...Sestry Steinovy občas hrají na Radiožurnálu v pořadu Doteky víry, fakt:-)

Dana Moclová (neregistrovaný) - 10.08.2009 18:18:12.

Přestože nás občas hrají i velká rádia (By No Means), musím souhlasit se všemi předchozími názory. Oni mají Tofiho a Helenku a my na ně z vysoka ..., co nám taky jinýho zbývá? Internetová rádia !!!

Mafi (neregistrovaný) - 06.09.2009 22:06:45.

Přidat komentář

Jméno:



Opište první tři znaky výše uvedeného textu:

Přihlášení



Nadcházející akce

Nuda ve městě

Poslední komenáře